Ünlü elektrikli motosiklet markası Super73'ün en son yeniliği Super73-C1X ile tanışın. Şık ve çok yönlü e-bisikletleriyle tanınan Super73, C1X ile elektrikli motosiklet dünyasına giriş yaptı. Geleneksel tasarımlardan farklı olarak C1X, her seviyedeki sürücüye hitap eden, bölgesel düzenlemelere uygun, düşük güçlü, naked, elektrikli bir motosiklettir.

Kompakt ve çevik C1X, 79 cm'lik bir koltuk yüksekliğine ve 38 cm'lik tekerleklere sahiptir. 136 kg altındaki ağırlığıyla, her seviyedeki sürücüye kolay kullanım vaat ediyor. Performans açısından, C1X'in, henüz açıklanmayan güç çıkışına sahip, ortaya monte edilmiş bir motorla çalıştırılarak 137 km/saat'i aşan bir azami hıza ulaşması öngörülüyor. Zincir tahriki dinamik bir dokunuş katıyor ve beklenen batarya menzili şehirde yaklaşık 161 km olup, Genişletilmiş Menzil Modeli için 241 km'ye kadar uzanıyor.

Bir diğer öne çıkan özelliği ise 15 dakikadan kısa sürede %10 ila %80 şarja olanak sağlayan hızlı şarj özelliğidir. DRL (Gündüz Farları), LED far ve rejeneratif frenleme ile C1X, elektrikli iki tekerlek deneyimini yeniden tanımlayacak şekilde ayarlanmıştır.

Nihai fiyat henüz açıklanmasa da Ssuper73 şu anda rezervasyonlar için 73$ depozito kabul ediyor ve üretimin gelecek yılın başlarında başlaması planlanıyor. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.