Canınız güzel evinizde bir kokteyl mi çekti? Karışım oranlarına internetten bakıp kendi imkanlarınız ile yapmaya mı çalışıyorsunuz? Size çok güzel bir önerim var, kolay ve zahmetsiz. BARTESIAN !

İsteğinize göre muhteşem kokteyller hazırlayabilen Bartesian, sadece canınızın istediği kokteyl kapsülünü makineye yerleştirip saniyeler içerisinde istediğiniz sertlikte kokteylinizi hazırlamanıza imkan veriyor.

Dört rezervuarı bulunan makinenin içerisine favori olan içkilerinizi (votka, cin, rom, tekila yada viski) koyabilirsiniz. Siz istediğiniz kapsülü taktıktan sonra mükemmel karışımı rezervuarlardan belirli oranlarda çekerek istediğiniz kokteyli zahmetsiz bir şekilde yapabilir, sertliğini seçerek herkesin zevkine hitap eden kokteyller hazırlayabilirsiniz. 

Bartesian ile barmenlere kafa tutabileceğiniz kokteyller her an eviniz rahatlığında yanınızda. Şu an için Cosmopolitan, Uptown Rocks, Margarita, Bartesian Breeze, Sez on the Beach ve Zest Martini kokteyllerinin kapsülleri mevcut. 12'li kapsülün fiyatı $20. Bartesian'ın fiyatı ise ön-sipariş ile $299 oluyor. 2017'nin bahar aylarında dağıtımına başlanacak olan bu harika makineye sahip olmak isterseniz tıklayın. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin.