Honda geçen Ocak ayında kendinden denge sağlayan ve sürüş yardımlı motosikleti NC750S’in prototip modelini tanıtmıştı. Nihayet tamamen elektrikli olan ve prototip aşamasında bile oldukça ilgi çeken Honda’nın bu yeni motosikletinin üretim versiyonu ile tanışmış olduk.

Önümüzdeki günlerde şu an Japonya’da devam eden 45’inci Tokyo Otomobil Fuarında sergilenmesi planlanan ve Honda tarafından bu sefer Honda Riding Assist-e olarak tanıtılan Honda’nın yeni nesil motosikleti yere yakın ağırlık merkezi ile beraber alçak profil bir selenin de desteklediği kendinden dengeleme teknolojisi sayesinde hiçbir zaman devrilmiyor. Honda Riding Assist-e bu özelliğiyle, her an devrilir korkusuyla motosiklete binmekten çekinen ve acemi motosiklet kullanıcıları için mükemmel bir seçenek.

Sadece resmi olarak hakkında birkaç detayın ortaya çıktığı Honda Riding Assist-e’de kendinden dengeleme ve sürüş yardımı dışında farklı sürüş modları, kullanıcısı üzerinde değilken kullanıcısını takip edebilme, universal sürüş haberleşme kiti gibi ilgi çekecek özelliklerin de bulunması bekleniyor. Tabii bunların ne kadarının gerçek olacağı birkaç hafta içinde Honda tarafından resmi tanıtım yapılınca ortaya çıkacak. O yüzden, şimdilik sabırsızlıkla beklemekten başka çaremiz yok!
[post_ads]


Yeni bir video yok ama daha önce tanıtılan NC750S'nin videosunu tekrar izlemek isteyebilirsiniz.