Geçtiğimiz son birkaç yılda bir çok silah firması sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz silahlar geliştirmek için adeta bir yarışa giriştiler. Bunların çoğu piyasada çok tutunamadı. Ya kullanımı zordu ya da sürekli taşımak için çok büyüktü. Fakat Trailblazer Firearms isimli bir firmanın geliştirdiği ve neredeyse bir kredi kartı büyüklüğünde olan LifeCard .22LR bütün dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Bu silah inanılmaz derecede mütevazi. Sadece 8,38cm uzunluğunda, 5,33cm genişliğinde ve 1,27cm kalınlığında olan LifeCard .22LR, çoğu kabarık ve içi kartlarla dolu cüzdandan daha az yer kaplıyor. Güçlendirilmiş alüminyum gövde ve sert kaplama siyah anodize ile katlanmış veya açık pozisyonda iken pürüzsüz, kolay fark edilmeyen bir görünüm elde edilmiş. Paslanma ve korozyonu engellemek için çelik bir namlu kullanılmış. Bütün tetik tertibatının da isonit ile kaplandığını söylemeden geçmeyelim. LifeCard .22LR bir seferde sadece tek atım yapabildiğinden, kabzesinde 4 mühimmat saklayabileceğiniz bir bölme yapmayı da ihmal etmemişler. 2017 Ağustos tarihi itibari ile satışına başlanılacak olan LifeCard .22LR'nin fiyatı $399 olarak belirlenmiş.

Söylenebilecek her şeyi söyledik. Silahın üreticisi olan Trailblazer Firearms'ın dediği gibi "LifeCard .22LR üzerinize almayacağınız son silah."

Ayrıntılı bilgi almak isterseniz tıklayın.
[post_ads]