Sadece asfalt yollarda dolaşarak gerçek bir doğa ve manzara fotoğrafçısı olamazsınız. Bunun gayet farkında olan ünlü doğa ve manzara fotoğrafçısı Stefan Forster en güzel anların asfaltın ötesinde olduğunun bilincinde olarak kendi off-road arabasını tasarlamış ve ortaya herkesin hayalini süsleyebilecek seviyede bir karavan ortaya çıkmış. Stefan Forster tarafından Toyota Hilux Expedition V1 adı verilen bu karavanın kod adı ise İzlandacada kurt anlamına gelen Úlfur.  

Geocar, Hurter Offroad, Arctic Trucks Iceland yardımıyla yaklaşık bir yılda sıradan bir Toyota Hilux’un üzerinde yapılan çalışmalar sonucu tam bir arazi aracı haline gelen Úlfur’da, bir doğa fotoğrafçısının isteyebileceği bütün off-road özellikler mevcut. 225 beygir üreten 3.0 L dizel bir motorun hayat verdiği Toyota Hilux Expedition V1’de, TJM Şnorkel, HELLA aydınlatmalar,  ön ve arka diferansiyel kilitleri, alt koruma, 240 galonluk su tankı, güneş panelleri ve dâhili radyo kontrol ünitesi ilk akla gelen off-road özellikleri.

Expedition V1’in iç kısmına baktığınızda, aşağıdaki görsellerden de rahatlıkla fark edeceğiniz gibi, doğanın ortasında tam donanımlı bir mutfaktan bir duşa kadar hayatınız kolaylaştıracak hemen hemen her şeyi bulmak mümkün. Peki, Toyota Hilux Expediton V1 satılık mı? Kesinlikle hayır! Ama kendi karavanınızı inşa etmeniz için sizi gayet motive edeceğine eminim! Bu arada görsellere ve videoya bakmadan geçmeyelim!