Eğer tam anlamıyla süper güçlü bir motor arayan ve aynı zamanda adrenalini iliklerime kadar yaşamayı seven biriyim diyorsanız MTT 420RR (MTT 420RR Turbine Superbike) kesinlikle size hitap ediyor.

Geleneksel pistonlu motor bulunan motosikletlerin aksine MTT 420RR’de Rolls Royce Allison 250-C20 serisi gaz türbinli bir motor bulunuyor. Bu gaz türbinli motor sayesinde bu canavar 52.000 devirde 420 beygirlik bir güç ve 2.000 devirde de 678 Nm’lik bir tork ortaya koyuyor.

MTT bu canavarın maksimum hızı konusunda henüz herhangi bir bilgilendirme yapmasa da şimdiye kadar yapmakta cesaret edebildiğiniz en maksimum hızdan daha yüksek bir hıza sahip olduğu garantisini veriyor.

Yukarıdaki rakamlar ile beraber 420RR’nin daha güçsüz olan bir önceki versiyonunun saatte 365 km/s hıza ulaştığını düşününce pek de haksız sayılmazlar. Yani bu canavarın üzerine oturduğunuzda adrenalinin tam olarak ne demek olduğunu anlamak içten bile değil!

MT 420RR’de bu teknik özellikler dışında alüminyum alaşımı gövde, karbon fiber kaplama ve Pirelli lastiklerle donatılan 17 inç karbon fiber jantlar dikkat çeken diğer detaylar.

MTT 420RR Turbine Superbike hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
[post_ads]