Kullandığımız cihaz ve aparatların sayısı artıkça onları korumak, taşımak ve organize etmek için bir taşıma çantası ihtiyacımız da artıyor. Bu güne kadar montunun veya pantolonunun cepleri ile idare edenler bile bir noktadan sonra mutlaka çözümü çanta almakta buluyor. İlk etapta bir sırt çantası veya postacı çantası çözüm olarak görülse de zamanla içerisine rastgele atılan şarj kabloları ve kulaklıklar birbirine dolaşmaya ve kullanma ihtiyacı duyduğunuzda onları birbirinden ayırma işi çığırından çıkmaya başlıyor.

İşte bu sıkıntıları kendisine dert edinmiş olanlar için Lowepro'nun geliştirdiği mükemmel bir çözüm var. Lowepro GearUp Series derleyip toparlayıcı çantalar, aksesuar ve diğer aparatlarınızı koruma, kollama ve taşıma işlemleriniz için harika bir seçenek. Kulaklıklar, taşınabilir hard diskler, şarj kabloları, kalemler ve daha nicesini birbirine hiç karışmadan muhafaza edebilirsiniz. 

İçerisindeki elastik tutucular, ekstra korumalı gözler ve cepler değer verdiğiniz tüm cihazlarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak. Çizik önleyici ve şeffaf yüzeyi içerisine neler koyduğunuzu rahatlıkla görebilmenizi ve aradığınızı hemen bulabilmenizi sağlıyor. 19$'dan başlayan fiyatları ve çeşitli ebatlardaki seçenekleri ile Lowepro GearUp Series'den bir tanesini satın almak isterseniz tıklayın.
[post_ads]