Daha önce gördüğünüz her şeyden farklı olarak CLOMP, kas oksijen seviyenizi ölçerek egzersizlerinizi ve performansınızı optimize etmek için kesin bilgiler sağlıyor. CLOMP'un en son teknolojisi, tıbbi sınıf SmO2 sensörlerini kullanıyor ve kan testleri veya pahalı laboratuvar ziyaretleriyle uğraşmadan laboratuvar kalitesinde sonuçlar sağlayabiliyor. Egzersiz sırasında kaslarınızdaki oksijen seviyelerini izleyerek, yorgunluğun başladığı nokta olan laktat eşiğinizi hesaplar. Kaslarınızın hangi hızda, zamanda ve mesafede ne kadar oksijen tükettiğini takip ederek vücudunuzun performansına ilişkin derinlemesine bir inceleme sunuyor.

İster profesyonel bir sporcu olun ister fitness yolculuğunuza yeni başlıyor olun, CLOMP benzersiz analizlerinize dayalı olarak size özel egzersiz planları sunar. 16 farklı egzersiz hedefiyle fitness hedeflerinize ulaşmak için mükemmel rejimi bulacaksınız.

Antrenörler ve takımlar için CLOMP oyunun kurallarını değiştiren bir cihaz diyebiliriz. Bireysel sporcu performansını değerlendirir, yaralanmaların önlenmesine yardımcı olur ve en yüksek potansiyele ulaşmak için antrenman stratejilerine rehberlik eder. CLOMP'un iOS ve Android cihazlarla uyumlu kullanıcı dostu uygulaması, kas oksijen verilerinize, egzersiz sonuçlarınıza ve ilerleme durumunuza kolayca erişebilmenizi sağlar. Akıllı saatler gibi diğer spor cihazlarıyla sorunsuz bir şekilde entegre olarak en doğru fitness verilerini almanızı sağlar. Daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.