1 milyon doları aşan fonlama başarısı ile Kickstarter'ı kasıp kavuran LIVALL PikaBoost, bisikletinize ilave güç sağlamak için hızlı ve zahmetsizce monte edilebilen (alet gerektirmez) yenilikçi bir elektrikli bisiklet dönüştürücü. Bu akıllı elektrikli bisiklet dönüşüm kiti, entegre bir 234 Wh batarya, 250 W motor ve bir kontrol modülünü içeren 3 kg'lık bir üniteden ibaret. PikaBoost'u sele direği ve arka tekerlek arasına yerleştirmeniz yeterli. Bu sayede ihtiyacınız olduğu anda muhteşem bir güç artışına takviyesine sahip olabilirsiniz.

PikaBoost, titreşim nedeniyle gevşemeyi önleyebilen ve kendi kendine kilitlenen bir mekanizmaya sahip. Böylece engebeli arazilerden rahatça geçebilirsiniz. Yolculuğunuzu tamamladığınızda, bisikletten başka bir bisiklete kolayca aktarabilir veya hızlı ve kolay bir şekilde bir çantanıza koyarak taşıyabilirsiniz.

Sayabileceğimiz diğer özellikleri arasında, IP66 seviyesinde su geçirmezlik, tam elektrikli yardım modunda 29 km menzil, yaklaşık 34 km/s maksimum hız, kendi kendini şarj edebilen batarya, entegre USB bağlantı noktası, rejeneratif frenleme, düşmeye karşı koruma ve üç akıllı sürüş modu bulunuyor. LIVALL PikaBoost elektrikli bisiklet dönüşüm kiti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın. Aşağıdaki videoyu izlemeden geçmeyin.