Yaz hemen köşede ve bu, havuz partileri ve su tabancası savaşlarının ufukta olduğu anlamına geliyor. Güçlü bir su tabancası arıyorsanız, SpyraThree'den başkasına bakmayın. Bu tam otomatik su püskürtücü, Spyra'nın en son versiyonu ve şimdiye kadarki en güçlüsüdür.

SpyraThree su tabancası, 10m'e varan bir menzile sahip ve bu da onu isabetlilik açısından pratikte rakipsiz kılıyor. Dokulu sapı güvenli bir tutuş sağlar, böylece hararetli savaşlar sırasında onu düşürme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. SpyraThree ayrıca kaç raunt atacağınızı seçmenize izin veren üç oyun moduna da sahiptir—Lig, Burst ve Açık. Lig modunda, menzil 12 metreye kadar çıkıyor, bu nedenle rakipleriniz iyi donanımlı olsa iyi olur.

SpyraThree, SpyraBlast teknolojisi tarafından desteklenmektedir; bu, net bir kazananı belirleyen net vuruşlar yapmak amacıyla çekim yapabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, otomatik yeniden yükleme işleviyle SpyraThree kendini yalnızca on saniyede yeniden basınçlandırabilir, böylece rekabette bir adım önde kalabilirsiniz.

SpyraThree su tabancasını yeniden şarj etmeniz gerektiğinde, USB-C bağlantı noktası sayesinde bunu yapmak kolaydır. Ayrıca yerleşik ekranı kullanarak pil ömrünü takip edebilirsiniz. Hepsinden iyisi, SpyraThree entegre bir akıllı filtreye sahiptir, böylece kimseyi kirli suya bulaştırma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

SpyraThree su tabancası kırmızı veya mavi renk seçenekleri ile 179$'a satılıyor. Bu nedenle, su tabancalarının sadece çocuklar için olmadığını kanıtlama görevindeyseniz, bir SpyraThree alın ve havuz başındaki savaşlara hükmetmeye hazır olun. Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.