Timex Expedition saatleri, uzun süredir outdoor maceralarının temelini oluşturuyor. Bu güncellenmiş model ise yola çıkmaya hazır, klasik ve yeni bir çekicilik sunuyor. Sert kasasından tutunda dayanıklı askeri kayışına kadar bu saatin üretiminde 316L paslanmaz çelik kullanıldığını görüyoruz. Bu da uzun süreler boyunca en sert maceralarınıza bile dayanacak şekilde tasarlanmış olduğunun göstergesi oluyor. Timex'in dayanıklılık ünü, birinci sınıf malzemeler ve çevre dostu üretim teknikleri kullanımından geliyor. 

Ayarlanabilir yeşil 22 mm Ecco DriTan deri kayış neredeyse her bilek ölçüsüne uyum sağlıyor. Turuncu vurgulu ve Indiglo ışıklı doğal kadran, saat 6 konumunda tarih penceresi, pusula işaretleri, yansıma önleyici safir kristal camlı siyah 43 mm 316L paslanmaz çelik kasa, 100 m'ye kadar su geçirmezlik özelliklerine sahip Timex Expedition North Tide-Temp-Compass ile şehirin havalı caddelerinden dağların zirvelerine kadar her an beraber olabilirsiniz.

Diğer özellikleri arasında, gelgitin yükselip alçaldığını gösteren bir gelgit izleyici, hava ve su sıcaklığını ölçen bir termometre ve gerçek bir pusula bulunuyor. Bu harika ve şık kol saati hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.