Kaliforniya merkezli elektrikli araç üreticisi Alpha Motor Corporation tarafından yeni bir kamp fikri sunuluyor. Konsept, Collaborative Adventure Mobility Platform (CAMP) olarak adlandırılmış ve Mayıs ayında tanıtılan tamamen elektrikli Alpha Rex'e dayanıyor. Bu sağlam SUV, boru kapılar, çatıda büyük bir kargo sepeti, bir kürek, önde Gravity LED PRO6 Light, BF Goodrich Mud Terrain KM3 lastikler, 17 inç Black Rhino Fuji Wheels jantlar ile donatılmış.

Sürücü odaklı dijital hız göstergesi, dijital orta ekran, isteğe bağlı dokunsal iç klima ve ses kontrolleri, dijital ses sistemi, orta konsola entegre bardak tutucular ve AC elektrik prizleri gelişmiş özelliklerinden sadece birkaçı.

400V saf elektrikli dört tekerlekten çekişli REXTM platformu, Alpha'nın yeni nesil karavan treylerinin arkasına bağlanmış. Römork kapıları açıldığında geniş şilte ve kareli koltuk minderleri görülebiliyor. Römorkun üzerinde, yandan merdivenli girişi olan ve 4 kişinin rahatça sığabileceği hafif bir tavan çadırı bulunuyor. Bu kamp platformu; bir barbekü seti, katlanabilir bir piknik masası, tente ve SUV römork tertibatının dışında yer alan bir yurt (büyük ve yüksek çadır) barındırıyor. Geniş yurdun içine rahatlıkla King Size bir yatak yerleştirebilirsiniz. Rüyalarınıza girecek bu kamp platformu konsepti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.