Üzeri cam, alt tarafı ahşap ve çekmeceli şık bir orta sehpa düşünün. Çok ilginizi çekmedi muhtemelen. Piyasadaki orta sehpaların yarısı böyle zaten. Ama çekmecenin soğutuculu olduğunu düşünün. Biralar, kolalar, sodalar falan elinizin altında ve her zaman soğuk. Artık ilginizi çektiğine göre anlatmaya devam edeyim.

Sobro Soğutuculu Orta Sehpa bir indiegogo projesi ve şimdiden öngörülen bütçenin 8 katı kadar bir rakama ulaşmış durumda.

58x109x44 cm. ebatlarındaki sehpa normal bir orta sehpa görünümünde. İki küçük ve bir büyük çekmecesi mevcut. Büyük olan çekmece soğutuculu. Bunun içerisine elinizin altında olmasını istediğiniz bütün soğuk içeceklerinizi doldurabilirsiniz. Diğer iki küçük çekmeceye de kumanda, şarj aleti gibi cihazları koyabilirsiniz.

Soğutucu özelliğine ilave olarak üzerinde 2’şer tane elektrik prizi, USB şarj portu ve yanlarda da bluetooth hoparlörler mevcut. Salonda otururken bilgisayarınızı prizine takıp telefonunuzu USB portunda şarj edebilir, hoparlörünü de kablosuz olarak kullanabilirsiniz.

Üstündeki temperli cam kısmı son derece dayanıklı olan sehpanın kontrolleri dokunmatik bölümden kolayca yapılabiliyor.

Beyaz, siyah ve ahşap renklerde üretilecek olan Sobro Soğutuculu Orta Sehpanın bu yılın Eylül ayında seri üretime geçeceği belirtiliyor.

İlave bilgi almak ve 629$'dan ön sipariş vermek için tıklayınız.