Son zamanlarda dünyamızda endişelenecek pek çok neden var. Kamp ve eğlence araçlarının şu anda popüler hale gelmesi muhtemelen bu yüzden. Yani imkanı olan herkes bir kaçış peşinde. Tabi toplumun şehirden kurtulmak için ödemesi gereken bedel hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Bu sebeple daha erişilebilir kamp ve karavan araçlarının inovasyonunda doğrudan bir artış yaşanmaya başladı. Sayısız şirket rekabet avantajı elde etmek için sundukları seçenekleri güçlendiriyor. Müşterilerin sinirlerini hafifletmek için daha sade, daha sakinleştirici ürünler üretiyor. Ancak Xpedition Pro, savaş uçağı ve tanktan ilham alan karavan modeli XPRO One ile farklı bir yol izliyor gibi görünüyor.

Xpedition Pro XPRO One, yoldan çıkmak isteyenler için mükemmel bir karavan seçeneği. Bu karavana daha ilk bakışınızda, tasarımındaki militarist ilhamı hemen fark edeceksiniz. Ultra dayanıklı, agresif, sağlam ve Iveco Daily 4×4 şasisi ile her türlü arazinin üstesinden gelmeye hazır. XPRO One, iki kişinin rahatça uyuyabileceği geniş bir uyku bölmesine, iki gizli 200L su deposuna, bir dizel ısıtma sistemine ve güneş enerjisi bataryalarını entegre edebileceğiniz kullanıcı dostu bir güç yönetim sistemine sahip.

Xpedition Pro sert görünümüne rağmen, oldukça konforlu bir yaşam sunuyor. Dışarı çekilebilir gazlı ocağı, Raptor cilalı bir dizi alüminyum alet kutusu ve kapılarında ek güvenlik için üç cıvatalı kilitler bulunan karavanı üç kişinin rahatça kullanabileceğini söyleyebiliriz. XPRO One ekstra koruma için koruyucu tavan raylarına, temperli cam pencerelere ve yolun dışındaki engelleri aşmak için 37 inç arazi lastiklerine de sahip.

Xpedition Pro, XPRO One'ın görünüşünü "kıyamet" olarak tanımlarken, üst düzey olanaklara sahip şaşırtıcı derecede lüks bir kampçı olduğunu da vurguluyor. 10 gün boyunca şehirden uzak yaşama yeteneğine sahip ve bu da müşterilere kesinlikle güven veriyor. Xpedition Pro, XPRO One ile ilgili fiyatlandırma bilgilerini henüz yayınlamadı. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa buraya tıklayabilirsiniz.