Garmin, sağlam olması ile beraber outdoor kullanım için bir çok özellikler barındıran saatler üretmekte üstün bir başarıya sahip. Garmin Instinct modeli de sunduğu GPS yetenekleri ile diğer marka ve modellerin önüne çıkıyor.

Amerikan askeri standartlarına uygun olarak geliştirilen Garmin Instinct, su, toz, çamur, darbe demeden sizin için çalışmaya, size yol göstermeye ve ihtiyacınız olan diğer bilgileri sunmaya devam edebiliyor. Dünay çapında çalışabilen çeşitli uydu yönlendirmelerini (GPS, Glonass ve Galileo) kullanarak, tek başıan GPS kullanımından kaynaklabilecek konum hatalarını neredeyse sıfıra indiriyor.

Bünyasinde yüklü olarak gelen çeşitli hareket profilleri nabız, hareket ve stress gibi dğerlerinizi değerlendirebiliyor. Akıllı telefonlarınız ile eşleştirerek verilerinizi diğer kullanıcılar ile karşılaştırabilir, tavsiyeler alabilirsiniz.

Çıkış noktanıza kolaylıkla geri dönebilmenizi sağlayacak Tracback, teknolojisi ise tam anlamıyla harika. Akıllı telefon modunda 14 gün, GPS modunda 16 saat ve Ultratrac batarya koruma modunda ise 40 saate kadar kullanabiliyorsunuz. Birçok renk seçeneği ve tahrik edici tasarımı ile sahip olmak isteyeceğiniz bir outdoor kol saati.

Detaylı bilgi ve satın alma için tıklayın. Yazının sonundaki videoyu da izlemeden geçmeyin.