Airstream’in fevkalade görünüm ve özelliklere sahip çekme karavanlarını daha önce sitemizde tanıtmıştık. Airstream her ne kadar oldukça büyük uzunluktaki çekme karavanları ile dikkat çekse de minibüs üzerine inşa edilen karavanlarıyla da hayli iddialı. Airstream’in bir Mercedes-Benz Sprinter üzerine inşa ettiği yeni karavanı Atlas Touring Coach da bunun açık bir göstergesi.

Airstream’in minibüs kategorisinde şimdiye kadar ürettiği en lüks karavan olan Airstream Atlas gerçekten de iç ve dış kısımda kullanılan malzemenin kalitesiyle buram buram lüks kokuyor. Ayrıca daha önceki minibüs karavanlarının aksine daha geniş bir alana sahip Airstream Atlas’da kullanılan üst düzey malzemelerle birlikte 40 inçlik bir TV, geniş bir banyo, ihtiyaç halinde enerji sağlamaya hazır güneş panelleri, tam boy yatak, karavanın dışında zaman geçirdiğinizde güneş ve yağmurdan korunmanızı sağlayan tente hemen dikkatleri çekiyor.

Kaportasının altında 3,0 litrelik 6 silindir bir motorun yer aldığı Airstream Atlas Touring Coach’un ABD satış fiyatı 215.900$’dan başlıyor. Detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]