Isuzu şimdiye çıkardığı bütün D-Max modellerinden her yönüyle daha üstün olan yeni nesil D-Max’ı, Arctic Trucks AT35’i (D-Max Arctic Trucks AT35) 1 Ekim tarihiyle satışa çıkaracağını duyurdu.

Sahip olduğu özellikler ile off-road arazi koşullarında önüne çıkan her şeyi geçmeyi amaç edinmiş bu yeni nesil D-Max’ın kaportasının altında 162 beygirlik güç ile 360 Nm’lik tork ortaya çıkaran yenilenmiş 1,9 litrelik turbo dizel bir motor bulunuyor. AT35 bu motoru sayesinde 3,5 tona kadar her şeyi çekebilirken 1 tona kadar taşıma kapasitesine sahip. AT35’in siyah alaşım jantlar üzerine giydirilmiş 35 inçlik devasa lastikler ise pastanın çileği. Bütün bu özellikler AT35’i off-road koşullardaki işler için bir numaralı seçenek haline getiriyor diyebiliriz.

AT35’in iç kısmına baktığımızda ise 7 inçlik bir dokunmatik ekran, DAB radyo, Apple Car Play & Android Audio sistem, uydu navigasyonu gibi AT35’in etkileyici teknik özelliklerinden hiç de aşağıda kalmayan özellikler ile karşılaşıyoruz.

Isuzu’nun yeni off-road canavarı Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35'in ABD satış fiyatının 48.900$ olması bekleniyor. Detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]