Levitat Aerial Mat Hamak (Levitat Aerial Mat Hammock) yaz geldiğinde ağaçların gölgesi altında, kuş cıvıltıları arasında, yerden yüksekte güneşe “merhaba” diyerek uyanmak isteyenler için hem bir mat hem de bir hamak görevi gören bir Kickstarter projesi.

Kurulduğunda yerden yüksekte bir matı andıran Levitat Aerial Mat Hamağı, sadece 2,75 kg olması sayesinde yanınızda rahatlıkla götürebilir ve dilediğiniz her yere üç dakikadan daha az bir sürede kurabilirsiniz, tek ihtiyacınız olan üç nokta (ağaç, direk, sütun vs.). Belirlediğiniz noktaların eşit uzaklıkta olmasına gerek yok, yüksekliği ve gerginliği ayarladıktan sonra arkadaşlarınızı çağırın ve hep beraber keyfinize bakın!

Özellikle outdoor tutkunları ile yoga, meditasyon, cross-training gibi aktivitelerle uğraşanların ilgisini fazlasıyla çekeceğini düşündüğüm Levitat Aerial Mat Hamak hedeflenen bütçe miktarını çoktan geçmiş durumda ve şu an için ön sipariş fiyatı 127€. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Videoya da bakmadan geçmeyin!

[post_ads]