Çinli Niu firması geçenlerde N1S Civic modelinin devamı niteliğinde olan ve M1 (Niu M1 Electric Scooter) adını verdikleri ikinci nesil elektrikli scooterını tanıttı. Tasarımıyla ödül kazanan M1, görüntüsü ve tarzıyla tamamıyla şehir içi motosiklet kullanmaya sevenler için. Peki, M1’i farklı kılan neler var ? Sayalım: tek parça gövde, görünürlüğü dolaysıyla güvenliği maksimuma çıkaran LED ön ve arka lambalar; GPS/AGPS gerçek zamanlı konum bildirimi ve motosikleti herhangi bir hırsızlık olayına karşı her daim kontrol etmenize imkan veren uygulamayı içeren akıllı kontrol sistemi Niu’nın M1’inde bulunan başlıca özellikler.

N1 modeline göre daha gelişmiş bir akü sistemine sahip M1’de 4 farklı boyutta akü seçeneği var. M1’in menzili ise akü boyutuna göre 50 ila 120 km arasında değişiyor. Motorunda Bosch’un izi bulunan M1’in aküsü, N1 modelinin aküsüne nazaran daha hafif ve daha hızlı şarj edilebiliyor. Yaklaşık 3 saatte tam şarjlı hale geliyor.

Beyaz, gri, kırmızı, mavi ve sarı seçenekleri ile satışa sunulan Niu M1 Elektrikli Scooter’ın satış fiyatı ise 2150$. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın. Aşağıdaki videoyu da izlemeden geçmeyin!