Dijital fotoğraf teknolojisinin gelişmesine paralel olarak her gün yüz binlerce kare fotoğraf çekiliyor. Bunların büyük çoğunluğu eğlence için çekilmiş anı fotoğrafı. Çekilen fotoğraflar o kadar çok ki terabaytlar dolusu fotoğraf arşivi olan arkadaşlarım var.

Dijital dünyaya inat, klasik her zaman var olacak. Tam da burada HP Sprocket Portatif Fotoğraf Yazıcısı devreye giriyor. Akıllı telefonunuzla çektiğiniz veya sosyal medyada paylaştığınız en çirkin anılarınızı artık baskı yapabilir, kalıcı hale dönüştürebilirsiniz. 

HP Sprocket baskı için ZINK (zero ink) teknolojisini kullanıyor. Yani renkler aslında kullandığınız baskı kağıdının üzerinde. Termal bir işlem sonucunda baskınız renkleniyor. HP'nin kendi uygulaması ile bu süper kompakt yazıcıya bluetooth veya NFC ile bağlanmanız mümkün. Android ve iOS destekliyor. 2x3 formatında çıktı veren HP Sprocket, cihazla beraber 10 adet baskı kağıdı veriyor. Tanıtım videosunu izlemeden geçmeyin. 

D&R'da bedava kargo avantajı ile satın almak için tıklayın. Elinizi çabuk tutun, zira bu fiyatla stoklar hızla tükenebilir.







[post_ads]