Slovenyalı ünlü mutfak aletleri üreticisi Gorenje ve dünyaca ünlü otomobil üreticisi Volkswagen iş birliği sonucu Volkswagen’in efsane VW minibüsünden esinlenerek ortaya çıkan özel üretim Retro VW Buzdolabı (Special Edition Retro VW Fridge) nostaljik bir görünüme sahip olsa da günümüzdeki en son teknoloji buzdolaplarında bulunan bütün özelliklere sahip, hatta çoğundan fazlası bile var. A+++ derece ile en üst düzey enerji verimliliği, 260 litrelik hacim, IonAir ve DynamicCooling yiyecek koruma teknolojisi ilk akla gelen özellikler.

İki hakim renge sahip olması ve VW logosuyla, 1960 ve 1970 yıllarda hippi akımının simgesi olmuş VW karavan minibüsü (VW Camper Van) yansıtan Retro VW Buzdolabından satın aldığınızda evinize nostaljik bir hava katmakla kalmayıp aynı zamanda teknolojinin en son nimetlerinden de faydalanmış olacaksınız.

Mavi ve bordo olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak Gorenje’nin Retro VW Buzdolabının fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Şimdilik sadece görselleri inceleyebilirsiniz.

[post_ads]