Elektrikli bisikletler, bizim ülkemizde olmasa da, gün geçtikçe daha çok popüler olmaya başladı ve her gün yeni bir elektrikli bisiklet haberi ile karşılaşıyoruz. Danimarkalı birkaç girişimci tarafından şimdiye kadar üretilmiş en havalı katlanır elektrik bisiklet mottosu ile ortaya çıkan MATE de bu pazara en son giren elektrikli bisikletlerden.

Her şeyden önce söylemek gerekirse tasarımı ile MATE gerçekten de ortay çıkış mottosuna sadık kalmış ve gerçekten de havalı. Havalı olmasının yanında oldukça pratik ve birçok akıllı özellikle donatılmış.

Üst düzey kalitede materyallerden üretilen MATE’in 3 basamaklı katlama sistemi sayesinde trende, otobüste, metroda yanınızda taşıma rahat bir şekilde taşıma imkânı sunuyor. Ön ve arka süspansiyonu ile beraber ultra konforlu selesi ile her koşulda rahat bir yolculuk yapmanızı sağlayan MATE’i dilerseniz 7 vitesli Shimano vites sistemi sayesinde klasik bir bisiklet gibi kullanmak da mümkün.

MATE’i elektrikli modunda kullandığınızda ise MATE’in 350kw’lık elektrikli motoru, saatte maksimum 35 km’lik bir hızda seyretmenize ve kesintisiz olarak tek bir şarjda 80 km sürüş keyfine sahip olmanıza imkân veriyor.

Cihazlarınızı şarj etmeniz için bir adet USB portunun da bulunduğu MATE Elektrikli Katlanır Bisikleti IndieGoGo üzerinden 849$’dan başlayan fiyatlarla sipariş etmek için lütfen tıklayın.