Hey, hey, hey! Bir dakika! Dünden kalan yemeğinizi mikrodalga fırınınızda ısıtıp yemeden önce size daha iyi bir teklif yapalım. Şimdi o elinizdeki tabağı yavaşça yere bırakın ve not defterinizi mikrodalga fırınınıza yerleştirin. Hop hop hop! Onu yemeyeceksin aslanım. Ne kadar aç olduğunu biliyorum ama bu defa defterini üzerindeki notların silinsin diye mikrodalga fırına koyuyoruz. Evet, bulut entegrasyonlu Rocketbook ile defterinize aldığınız notları mikrodalgaları kullanarak silebilir ve yepyeni deftere sahip olabilirsin. Sadece 30 saniye içerisinde bütün karalamalarınız yok olup gitsin. Tek yapmanız gereken notlarınızı Pilot FriXion kalemleri ile tutmanız.

Bu ilginç özellikli not defteri sadece mikrodalga ile temizlenmekle kalmıyor aynı zamanda bir uygulama sayesinde defterinize aldığınız notların fotoğrafını çekerek Dropbox, Evernote, Google Docs veya mail adresinize otomatik olarak gönderebilirsiniz. Uygulama sayfanın kenar noktalarını algılıyor ve notunuzun en altında işaretlediğiniz şekile göre bulut ortamına atıyor. Şu anda başarılı bir indiegogo projesi sürdüren Rocketbook'a $35 ile ön-sipariş vererek sahip olmak için tıklayın

(Pilot kalemleri sıcak ortamda temizlenen bir mürekkep kullanıyor. Mikrodalga fırında temizlenebilmesinin sebebi de bu!)