Casio her zaman kendinden beklenenin fazlasını yapmaya çalışan dünyaca ünlü bir saat firması ve bu nedenle her gün kendilerini yenileyip hep en iyisini ortaya koymak için çalışıyorlar. Casio’nun ProTrek serisine katılan en son üyesi ProTrek 6600 (Protrek 6600 Outdoor Watch-PRW-6600YB-3ER-PRW-6600Y-1ER) ise bunu açık bir göstergesi.

Doğa yürüyüşçüleri ve dağcılar için özel olarak tasarlanan ProTrek 6600 darbeye karşı dayanıklı polimer kasası ve çelik arka kapak kısmı ile en sert outdoor koşullar için tasarlanmış bir Casio saati. Bunun yanında 10 ATM’ye kadar su geçirmezlik, Casio’nun Triple Sensor Teknolojisinin getirdiği yön bulma, basınç ve sıcaklık ölçme özellikleri ile de outdoor tutkunlarına hitap eden tam bir outdoor saati. Dahili dijital pusula, dünya saatleri gösterimi ise cabası. Aslında ProTrek 6600 ile söylenmesi gereken en önemli nokta ise ProTrek 6600’ün güneş enerjisi ile çalışıyor olması. (Bir outdoor saatte olması gereken en mükemmel özellik.)

İki farklı renk tasarım seçeneğiyle Mart ayından itibaren Avrupa’da satışa sunulacak Casio ProTrek 6600’in satış fiyatı ise 457$ olacak.