2017 yılının sonunda Confederate Motors son şaheserini ortaya koyduktan sonra Zero Motorcycles ile Curtiss Motorcycles adı altında birleşmişti. O günden bugüne Curtiss Motorcycles’dan herhangi bir ses seda duyamamıştık. Nihayet ilk motosikletleri Warhawk ile muhteşem bir başlangıç yaptı.

İlk bakışta kıyamet sonrası yaşamı konu alan filmlerde kullanılan motosikletleri andıran Warhawk’ta, Confederate Motors’dan görmeye alışık olduğumuz agresif görünüme sahip ön çatal ile alçak ve uzun arka kısım hemen dikkatleri çekmeyi başarıyor. Koyu yeşil çamurluklar, deri sele, açıkta duran hava filtresi Confederate Motors tasarımı dışında gelen yenilikler.

Warhawk’ın performansı ile ilgili değerlere gelecek olursak: Warhawk, 152 beygirlik bir güç ile birlikte 217 Nm’lik bir tork değerine sahip. Bu iki değer Warhawk’ın saatte 264 km gibi muhteşem bir maksimum hıza ulaşmasını sağlıyor.

Curtiss Motorcycles tarafından sadece 35 adet üretilecek olan Warhawk modelinin fiyatı ise 105.000$. Detaylı bilgi için tıklayın.