Husqvarna yeni “Street model” motosikleti Vitpilen 701’i görücüye çıkarttı. Kompakt ve çevik bir yapıya sahip olan Vitpilen 701’e 693cc’lik sıvı soğutmalı ve tek silindirli bir motor hayat veriyor. Bu oldukça güçlü motor dakikada 8.500 devirle 75 beygirlik bir güç ile dakikada 8,500 devirle 72 Nm’lik bir tork ortaya koyuyor. Bu iddialı motorun kontrolü ise 6 vitesli bir transmisyon ile sağlanıyor.

Göz alıcı görünümüyle hemen dikkatleri çeken bu şehir canavarı krom ve molibden karışımı tübüler çelik bir kadroya sahip. Kadroda keskin hatları sağlamak ve kaliteyi üst seviyede tutmak için kadrosu robotlar vasıtasıyla el değmeden işlenen ve hidrolik preste biçimlendirilen Vitpilen 701’in 136 cm’lik bir dingil aralığı, 83 cm’lik yüksekliği, 12 litrelik bir yakıt tankı ve 156 kg’lık bir ağırlığı bulunuyor.

Daha çok off-road motosikletleri ile tanınan Husqvarna’nın asfalt yollara açılımının işaretlerinden biri olan Husqvarna Vitpilen 701’in 2018 yılının ilk aylarında satışa çıkması bekleniyor. Detaylı bilgi için tıklayın ve aşağıdaki videoyu izlemeden geçmeyin.
[post_ads]