GoPro'nun yeni modeli Fusion, ismini sahip olduğu iki kameradan alıyor. Bir tanesi ön yüzünde diğeri arkasında bulunan ve 5.2K/30fps çekim yeteneğine sahip kameralar, aldıkları görüntüyü arka planda hissettirmeden birleştirerek 360 derecelik bir video haline getirebiliyor. GoPro bu yeteneklerinin yanında bazı ek özellikleri de beraberinde getiriyor. Bunlardan biri "Overcapture" özelliği, bu özellik ile bireysel video ve fotoğraflarınızı geniş bir açı ile selfie çekiyormuş hissi yaratmadan oluşturabiliyorsunuz. Diğer özellik olan "Angel View" ise sanki objenin üzerinde sürekli gezen bir kamera varmış gibi bir his yaratıyor. "Little Planet" özelliği ise çektiğiniz görüntüyü bir küre haline getirerek sanki küçük bir gezegende yaşıyormuşsunuz hissini yaratıyor. Son bir özelliği ise "Panoflow". Bu özellik ile panoramik bir görüntünün "time lapse" çekimini yapabiliyorsunuz. 

Sesli komutla kontrol, akıllı telefonunuz ile ayarlama, 5m derinliğe kadar su geçirmeme, geliştirilmiş görüntü sabitleme teknolojisi ve mükemmel tasarım gibi özellikleri de şöyle bir sıralayalım. 

Her yeni modeli ile insanları dışarı çıkıp macera yaşamaya zorlayan fakat fiyatı ile büyük bir kitleyi tekrar kanepeye oturup youtube videosu izleten GoPro, yeni Hero6 ve Fusion modelleri ile bir klasiği gerçekleştirmeyi yine başardı. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.
[post_ads]