Elektronik cihazlarımızı konfor içinde ve güvenle kullanabileceğimiz yerlerde bulunmak tabi ki çok güzel. Ama pek eve girmeyenler için bu şartları oluşturmak oldukça zor. Hava ve arazi koşullarının çok zor anlar yaşatabildiği durumlar oldukça sık karşınıza çıkabilir. Bu durumda kendinizi ve elektronik cihazlarınızı korumak büyük zahmetler isteyecektir. Şimdi aklınızda "Ya kardeşim, her gittiğin yere de tablet bilgisayarını götürme bir zahmet!" gibi bir cevap belirmiş olabilir. Haklısınız tabi, ama durum her zaman bu kadar kolay değil. Günümüzde bir çok öğrenci, araştırmacı, gazeteci veya teknik çalışan bu cihazlar ile beraber kendilerini doğa ananın kucağına bırakmak zorunda kalıyorlar. Doğa ananın kucağı da her zaman sıcacık ve yumuşak olmuyor tabi ki. 

Şimdi size harika bir tablet tanıtacağız. Her koşulda ve zorlukta sizi asla yüz üstü bırakmayacak bir tablet. Dell'in 7212 isimli dayanıklı tableti, dokunmatik bir ekrana sahip ve 63 °C sıcaklığa, 3 saat süreyle aralıksız darbe almaya, derin sulara karşı aşırı dayanıklı. 1 TB'a kadar artırılabilir saklama alanı, 16GB RAM, 7'nci nesil İntel Core işlemci, 11,6" Gorilla glass ekran ise sayılabilecek teknik özellikleri arasında. MIL-STD 810G standardında dayanıklılığı ve iyi seviyede teknik donanımı ile rakiplerini utandıracak kadar güçlü olan Dell 7212 sadece 1,3 kg ağırlığında. Çeşitli aksesuarları ve bolca bulunan port seçenekleri ile zoru sevenlerin tercihi olacağı kesin.

Bu kadar özelliğin de bir bedeli var tabi. Dell 7212'nin yurt dışı satış fiyatı $1,899 olarak belirlenmiş. Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.
[post_ads]