Bir robot sahibi olmayı istediniz mi hiç? Olsa fena olmazdı bence. Çok pahalı olsa gerek diye düşünüyorsanız henüz Hexa ile tanışmadınız demektir.

Yapay zekâ tartışmalarının alevlendiği dönemlerdeyiz. Yeni nesil robotlar, insansız araçlar, vs. derken hayatın pek çok alanında konuşulan hatta bazı bölümlerine de girmiş olan robot teknolojisinin dur durak bilmeyeceği aşikâr. Hal böyle olunca da sadece profesyonel bir alan olmaktan çıkıp daha uygun fiyatlarla satılan kompakt ürünlere dönüşmesinin önünde bir engel kalmıyor. Hexa da işte böyle kompakt bir ürün.

Hexa C, Şekli klasik drone’lara benziyor. 6 adet hareketli bacağı mevcut. Bacaklarının manevra kabiliyeti çok yüksek. Üzerinde HD çekim yapabilen dâhili bir kamera ve çeşitli sensörler mevcut.

Hexa’yı eğlence maksatlı kullanabilirsiniz. Çocuklarınızı, kedinizi, köpeğinizi eğlencenize dahil edip bu güzel anları kayda geçirebilirsiniz.

Robotun bir diğer özelliği de yazılımının geliştirilebilir olması. Amatörlerin ilgisini çeken bir özellik olmasa da konunun uzmanları açısından güzel bir özellik.

Hexa programlanabilir yüksek manevra kabiliyetli robot bir Kickstarter projesi. 2018 yılının Şubat ayında üretimi tamamlanacağı belirtilen Hexa’nın ön sipariş bedeli 499$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]