Sıkıcı ve bunaltıcı pazartesi sabahlarını eğlenceli hale getirmek ve daha haftasonunun etkisinden çıkamamış mesai arkadaşlarınızı o uykulu anlarında kolay hedef olarak kullanmak için size mikro bir önerimiz var. Micro Blaster'ın geliştirdiği bu küçük ama etkili tatar yayı bütün nefret dolu bakışları üzerinize toplarken sizi zevkten dört köşe yapacak. (Bakınız: Sponge Bob)

Değerli cephanenizi tekrar bütünlemek ise çok basit. Çünkü kulak temizleme çubuklarını kullanacaksınız. Hedefinizin kulağına nişan alabilir ve pamuklu kısmını tam kulak deliğine denk getirebilirseniz muhtemelen sizi ayakta alkışlayacaktır. (Mesela ben pamuklu kısmını Kamil Sienbisie'nin başka yerlerine denk getirmeyi deniycem, pazartesiyi iple çekiyorum.)

Yaklaşık 5-6 metre gibi ciddi bir menzile sahip olan bu eğlenceli mikro tatar yayının satış fiyatı sadece $9,95. Üzerindeki karabinası sayesinde çantanıza veya elbisenizin herhangi bir yerine rahatlıkla tutturarak her türlü çatışma ortamına girebilir, Micro Blaster'ın küçük oyuncağı ile kulak kirlerine savaş açabilirsiniz. 

Ayrıntılı bilgi ve satın alma için tıklayın.