Nihai arazi deneyimini arayan maceracılar için Grid Series Expedition Camper, hem birinci sınıf arazi kabiliyeti hem de konfor sunar. Arazi süspansiyonu ve güçlü bir alüminyum gövdeye sahip ağır hizmet tipi bir kamyon şasisi üzerine inşa edilen bu karavan, en zorlu arazilerin bile üstesinden gelecek şekilde tasarlanmıştır.

Grid Series Expedition Camper'ın iç kısmında, 11 katlı Baltık huş ağacı dolapları, özel laminat, ham vernikli dolap kenarları, yavaş kapanan ağır hizmet sürgüleri ve menteşeleri, basmalı kilit düğmeleri, masif yüzey tezgahı, laminat parke ile bir o kadar etkileyici , özel döşeme ve ahşap tavan barındırıyor. Mutfakta elektrikli su pompalı bir lavabo, konveksiyonlu ocak, buzdolabı ve derin dondurucu ve 68 L tatlı su deposu bulunur.

Karavanın oturma ve uyku alanları da standart bir yemek odasından çeşitli katlanır ve kaldırılabilir yatak seçeneklerine kadar değişen seçeneklerle özelleştirilebilir. Banyo ve duşta paslanmaz çelik duş ve sürgülü kapılı banyo, kasetli/kompostlu tuvalet ve 12V 14L sıcak su ısıtıcılı büyük hacimli su deposu bulunmaktadır.

Grid Series Expedition Camper'da, sürgülü ve eşya dolabı olan büyük bir ısıtmalı garaj, açık hava duşu, kilitli gövde altı eşya saklama yeri ve ayarlanabilir raflı büyük bir arka saklama kutusu ile geniş bir saklama alanı vardır. Karavanda ayrıca yerleşik kıvrımlı panjurlu ve sineklikli Broad Arrow Flat Windows ve temiz hava için açılabilen bir tavan penceresi gibi çeşitli pencereler bulunur.

Grid Series Expedition Camper ayrıca termostat kontrollü dizel ısıtıcı, Maxxfan Deluxe 7500K havalandırma fanı, 12V klima ünitesi ve temiz hava için açılabilen ışıklık ile donatılmıştır. 12V elektrik sisteminde 400W solar şarj sistemi, 540Ah lityum pil bankası, 3000W Victron invertör, 15A kıyı güç dönüştürücü ve aktarma anahtarı, devre kesici paneli, LED aydınlatma, USB ve elektrik prizleri ve bir C02/LP dedektörü bulunur .

Daha da fazla kişiselleştirme isteyenler için Grid Series Expedition Camper ayrıca DBL Designs tekerlek, lastik ve kaldırma paketi gibi isteğe bağlı yükseltmeler ve Body Guard ön tamponla uyumluluk sunar. Harika doğayı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmeye hazırlanın! Daha fazla ayrıntı için buraya tıklayın.