Alpha Motors son birkaç yıldır, 60'lardan ilham alan ACE roadster'ından maceraya hazır ticari aracı REX'e kadar  EV alanında bazı ilginç şeylere imza atıyor. Henüz bu kosnept çalışmalarından herhangi biri bile fiziksel üretim görmemiş olsa da yine de takip etmeye değer.

California merkezli bu girişim, etkileyici araçlarından birini pazara sunduğunda, şimdi sizlere tanıtacağımız Montage modelinin sipariş listesinin en üstüne doğru ilerleyeceği kesin. 1940'ların Savaş dönemi araçlarından ilham alan bu elektrikli otomobil, sürücünün içten yanmalı motora sahip bir arabadaymış gibi hissetmesini sağlamak için üretildi, ancak isteğe bağlı özel yapım Elektrikli Tahrik Ünitesinin 3335 Nm tork, 201 beygir (150kW) güç ve 402 km menzil sağlaması bekleniyor.

Gümüş rengine sahip bu "Time Machine" tasarımı, gözyaşı damlası şeklindeki gövdesine eklenen harika çamurluklar ve krom süslemeler ile havaya sokulmuş. İki kapılı aracın içinde bulunan, Spinneybeck'ten sırçalı deri koltuklar, dijital hız göstergesi, dahili şarj cihazı ve üst düzey bir hoparlör sistemi gibi dokunuşlar eğer çok lüks olmasalardı çağ dışı hissettirebilirlerdi.

Özel yapım Montage, ABD'de sınırlı sayıda üretilecek. Eğer ilgileniyorsanız, Alpha Motors'un web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Tabi cebinizde 499.000 $ bulunduğundan emin olun.