Aarke, herhangi bir kaynaktan temin ettiğiniz normal suyu, yalnızca bir kol çekme hareketiyle; berrak, temiz, köpüklü suya dönüştürebilen, güzel tasarımlı, paslanmaz çelik bir karbonatördür. Piyasaya sürdükleri en son versiyon olan Carbonator III, daha sorunsuz çalışma performansı için bir dizi mühendislik yükseltmesi ve ayrıca, nerede kullanırsanız kullanın ortamın dekorunu tamamlayacak lüks bir görünüme sahip olmuş. Bu kompakt makine sayesinde ürettiğiniz su, sodaya sağlıklı bir alternatiftir ve suyu tatlandırmak için farklı taze malzemeler eklemenize izin verir. 

Aarke Carbonator III'ü kullanmak da oldukça basit. Ürünle birlikte verilen karbonat şişesini cihaza vidalayın, kolu itin ve bir ses duyana kadar basılı tutun, ardından bırakın ve gazlı içeceğinizin tadını çıkarmak için şişeyi makineden çıkarın. İşte bu kadar kolay.

Güzel görünümlü bu mutfak ve sağlık asistanı, dayanıklı paslanmaz çelik muhafazaya sahip ve kibar profili her mutfak dekoruna uyarken aynı zamanda çok az yer kaplar. Detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayın.