Mükemmel bir "Sosyal Mesafe" aracı mı arıyorsunuz? Tam size göre bir özel üretim Toyota bulduk diyebiliriz. İşte karşınızda, bir kuruş masraf bile yapmadan, kendinizi anında vahşi hayatın kucağına atabileceğiniz 2013 Toyota Tacoma CrewMax. Çorum kırsalında bile bir "aslan" görüldüğü söylentileri hızla yayılırken, değişen Dünya şartlarının en zorlu koşullarında dahi korkusuzca sürüşünüze devam edebileceksiniz.

Bu karartılmış ve koruma seviyesi artırılmış off-road aracı aslında batılıların kıyamet gününden kurtulma ve olası zombi saldırılarında hayatta kalabilme isteklerine cevaben geliştirilmiş. 5,7 litrelik V8 motoru, otomatik 6 ileri vites ile kombin edilmiş. Bu sayede 381 beygir güce ve 544Nm tork değerlerine kolayca ulaşabiliyor.

Gözümüze çarpan diğer detaylar arasında, LED aydınlatma barları, BDS ve Fox Racing süspansiyonlar, elektronik kontrollü 4 tekerden çekiş, 8 tonluk vinç, tavan sepeti, şnorkel, Toyo all-terrain tekerlekler, yüksek güçlü bir hoparlör bulunuyor. Genellikle bu şekilde modifiye edilen araçlarda iç detaylara pek önem verilmez ama 2013 Toyota Tacoma CrewMax bu konuda da oldukça cömert. Gri deri döşeme koltuklar, navigasyon sistemi, geri görüş kamerası ve hatta torpido gözü üzerinde yer alan "Yolcu Talimatı" bile atlanmamış. Lafı daha fazla uzatmadan gelin görselleri incelemeye başlayalım. Görsellerin zonunda iki adet tanıtım videosunu da izlemeden geçmeyin derim.

Biz bu yazıyı hazırlarken açık artırma sitesi Bring a Trailer'da $19,500 seviyesinde yeni sahibini arıyordu. Son durumu öğrenmek için açık artırma sitesini ziyaret edebilirsiniz.