Yüksek sınıf. Yüksek performans. Yüksek beklentiler. Sofistike ve atletizm arasında eşi görülmemiş bir simbiyoz var. Sofistike 8 Serisi ve M8 GTE gran tourerın atletikliğinden ilham alan BMW M8 Gran Coupe Concept, farklı dünyalarda bulunan modern lüks ile klasik tasarım bakış açılarını bir araya getirmeyi başarıyor.

Profiline ilk bakışınızda kusursuzluğun izlerini rahatlıkla görebiliyorsunuz. BMW M8 Gran Coupe Concept tam bir performans makinesi. Uzun burnu, akıp giden tavan çizgisi ve kısaltılmış arka kısım, benzersiz bir yüksek performans ve saldırganlık ile lüks imajını kolaylıkla birleştirebiliyor.

Yeşilimsi mavi, yanardöner boyaya verilen isim Salève Vert. Bakış açısı ve çevredeki ışık miktarına göre mükemmel bir görünüm sunuyor. M ustaları tarafından ayarlanmış, M ikiz egzoz borularından M böbrek ızgarasına kadar herşey BMW M8 Gran Coupe Concept'in performans potansiyelini gösteriyor. M solungaçlar ve M fren kaliperler de dahil olmak üzere ikonik M tasarım elemanları, aracın benzersiz karakterini sergilemek için güzel mat altın rengi ile kaplanmış. Benzersiz 21 inç M hafif alaşımlı jantlar sarsıcı bir etki yaratıyor. Yıldız şekilli çift kollu jantlar, altın ve siyah kaplamaları ile BMW M8 Gran Coupe Concept'in yanardöner rengi ile mükemmel bir denge yakalamayı başarıyor.

Yeni bir lüks ve performans seviyesine ulaşmak, risk almak, normları kırmak ve yenilikçi bir "sonraki seviye" oluşturmaya cüret etmek anlamına geliyor. BMW M8 Gran Coupe Concept'in geliştirilmesi ile lüks kavramı konfor bölgesinden ayrılmak zorunda kalacak.