Artan trafik çilesiyle beraber trafik problemine karşı ilk akla gelen çözümlerden birisi bisiklete binmek. Tabii bisikletin elektrikli olması ve aynı zamanda katlanır olması da hareket kabiliyetini artırmak açısından çok önemli. Bu önemli detayların farkında olan Rad Power Bikes önceki yıllarda elektrikli ve katlanır şişman tekerlekli bisikleti Radmini ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı ve firma şimdi büyük başarı gösteren Radmini serisini 2018 yılı için yeniden tasarladı. Yeni “Radmini” (Radmini Electric Folding Fat Bike) 50 Wattlık ve 48 Voltluk güç sistemi sayesinde ağır yükleri taşırken ve off-road koşullarda hiç zorlanmadan ilerleyebiliyor.

Yaklaşık 70 km’lik azami menzile sahip 2018 model Radmini’nin maksimum hızı ise saatte 32 km. 20” x 4” her türlü yolda ilerlemek için tasarlanmış lastiklerin bulunduğu bisklette ayrıca hızınızı, kalan şarjı, yapılan mesafeyi vb. gibi detayları gösteren bir LCD ekran da mevcut.

7 vitesli Shimano transmisyonun hayat verdiği bisiklette 5 farklı düzeyde pedal yardımı, bütünleşik far, geniş fren diskleri ise dikkat çeken diğer detaylar.

Ağır yük taşımak için opsiyonel olarak satılan yük taşıma aparatları ile de satın alabileceğiniz Radmini Şişman Tekerlekli Elektrikli Katlanır Bisikletin fiyatı ise 1499$’dan başlayan fiyatlarla. Satın almak ve detaylı bilgi için tıklayın.
[post_ads]