Birçoğunuzun evinde otellerde, alışveriş merkezlerinde vb. gibi yerlerde karşılaştığınız sensörlü musluklardan yoktur. Oldukça kullanışlı olan bu musluklar başlıca iki amaca hizmet eder: birincisi hijyen, ikincisi de su tasarrufu. Dünyanın ilk temassız akıllı musluk adaptörü Autowater sayesinde hijyen ve su tasarrufunu artık evinizde de sağlayabilirsiniz.

Çok kolay bir şekilde standart musluklara monte edilebilen Autowater’de biri yere bakan tarafında diğeri de yan tarafında olmak üzere hareket duyarlı iki adet sensör bulunuyor. Alt taraftaki sensör kısa bir süreliğe su akmasını sağlarken yan sensör ise daha uzun süreli (45 sn) suyu kullanmak için. Mutfak ve banyo için farklı seçenekleri olan Autowater güçlü bir bataryaya sahip. Autowater musluk adaptörünü tek bir şarjla kullanım sıklığına göre 8 ila 12 ay arasında bir süre kullanabilirsiniz.

%65’e kadar su tasarrufu sağladığı testlerle ispatlanan Autowater Musluk Adaptörü hakkında detaylı bilgi almak ve 59$ fiyatıyla ön sipariş vermek için buraya tıklayın. İlgili videoyu da izlemeden geçmeyin!


[post_ads]