Müzik tutkunu iseniz müzik dinlemek için iyi bir kulaklığa sahip olmalısınız. Eğer gerçek bir müzik tutkunu iseniz müzik dinlemenin detaylarda saklı olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Şarkılardaki derinliği, coşkuyu ve çalınan her enstrümanın ayrıntısını yakalamak istiyorsanız da iyi değil çok daha iyi bir kulaklığa sahip olmalısınız.

Marshall’ın Major II Kulaküstü Kulaklığı (Marshall Major II Headphones) sahip olduğu özellikleri ile en iyiler kategorisine girerek tam anlamıyla müzik, ses tutkunlarına hitap ediyor. Kurt Cobain’den, Slash’den tutun da Jimi Hendrix ve Eric Clapton’a kadar dünyaca ünlü birçok müzisyenin amficisi olarak efsane statüsüne ulaşan Marshall’ın Major II Kulaküstü Kulaklıkları ilk versiyonunda olduğu gibi köşeli yumuşak kapsül yastıkları, retro gitar kablolarını anımsatan kablosu ve jakıyla retrocuların ve Marshall sevdalılarının dikkatini çekmeyi başaran bir kulaklık.

“Yüksek sesin babası” olarak adlandırılan Jim Marshall’ın adına yaraşır bir şekilde Marshall’ın ses mühendislerinin bir yılı aşkın bir süre üstün ses performansına ulaşan Major II serisi aynı zamanda mükemmel tasarımı ile de gönülleri fethediyor. Kulaklık yastıklarının mükemmel tasarımı sayesinde şehrin en kalabalık sokaklarında olsanız bile arka plandaki sesin farkına varmayacak ve yumuşacık dokusu sayesinde ise kulaklığı saatlerce kullanabileceksiniz. Öyle ki, kulaklığı taktığınızda dünya ile olan bağlantınızı kopararak müziğin coşkusunu yakalayacağınıza emin olabilirsiniz.

Ayrıca yastıkların kafa bandının içine katlanabiliyor olmasının ise kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda yanınızda rahatlıkla taşıma imkânı ve üst düzey koruma sağladığını söylemeden geçmeyelim.

Kulaklık kablosu üzerinde bulunan entegre düğme ve mikrofon bulunduğu kumanda bölümü kulaklık üzerinde mükemmel bir denetim sağlıyor. Tek düğme ile telefonlarınızı yanıtlayabilir, konuşabilir, müzik parçalarını çalıp durdurabilir ve sonraki şarkıya kolaylıkla geçebilirsiniz.

Marshall amfilerden ilham alınarak tasarlanan Marshall Major II Kulaklık hakkında detaylı bilgi almak, farklı renk seçenekleri ile 369₺’dan başlayan fiyatlarla satın alarak çok iyi bir kulaklığa sahip olmak için lütfen buraya tıklayın.







[post_ads]