Kamp sandalyesi muhteşem bir buluş. Araçla gidilen outdoor etkinliklerde mutlaka yanınızda bulunması gereken önemli bir ihtiyaç. Özellikle sonbaharın da gelmesiyle yerlere yayılma zamanı geçmiş oluyor. Arazide iken pratik ve olabildiğince konforlu bir şekilde oturma ihtiyacınızı karşılamanın en kestirme yolu da yine kamp sandalyesi.

Geneli kolayca açılıp katlanan, alüminyum benzeri malzemeden üretilen, borular arasında gerilen kumaşa oturulan kamp sandalyelerinin farklı türleri bulunuyor.

NEMO Stargaze Recliner Luxury kamp sandalyesi yeni bir tür. Klasik sandalyelerden farklı olarak geriye doğru yaslanmaya ve salıncağa biner gibi oturmanıza imkân sağlıyor.

Oturulan bölüm ile ayaklar denge noktası teşkil edecek bir yerden kayışlarla birbirine bağlanmış. Bu sayede sallanma hareketini yapabiliyorsunuz.

Hâkim bir noktaya ya da bir göl kenarına park ettiğiniz aracınızdan NEMO kamp sandalyesini çıkarıp kuruyorsunuz. Gerinize yaslanıp ileri geri hafifçe sallanırken uzaktaki manzaraya dalıp gidiyorsunuz. O rüzgârın hafifçe yanağınızı okşaması, o sessizlik, o koku... anlayamazsınız.

NEMO Stargaze Recliner Luxury kamp sandalyesinin satış fiyatı 220$. İlave bilgi almak için tıklayınız.
[post_ads]