Bir Mercedes-Benz G320 üzerine inşa edilen Orangework Lennson 3C hem olabildiğince küçük hem de bir kadar kullanışlı bir karavan.

Karavan Mercedes-Benz G320 olması sebebiyle oldukça güçlü bir motora ve yüksek çekiş gücüne sahip. 7G-Tronic otomatik şanzımana sahip aracın motoru 220 beygir gücünde. Araç sürekli 4 çeker modu ve arazi tipi tekerlekleriyle off-road kullanıma da uygun bir karavan görüntüsü çiziyor. İnsanların normal araçlarıyla gezmek maksatlı dahi gidemedikleri yerlere gidip bir de buralarda konaklamak oldukça zevkli bir iş olmalı.

Orangework Lennson 3C’nin içerisinde ise standart bir karavanda bulunan asgari özellikler mevcut. 2 kişinin konaklamasına uygun şekilde tasarlanan araçta yatağa dönüşen bir oturma alanı, yemek masası, pişirme ünitesi ve tuvalet/duş bulunuyor. Ayrıca karavanda 100 litre temiz su ve 60 litre kirli su deposu ile 6 litre de sıcak su deposu bulunuyor.

Şu karavanı da gördükten sonra artık emin oldum Almanlık harbi iyi bir şey. Almanca bilenler ilave bilgi için buraya tıklayabilir. Bilmeyenler sadece fotoğraflara baksın.
[post_ads]