Henüz 14 yaşında iken otomobil tasarımına merak salan Javier Oquendo, Venezuela'da bulunan Centro de Diseño Digital in Caracas'dan mezun olduktan sonra grafik tasarımcı olarak mesleğine başlamış. Son 5 yıldır profesyonel olarak sağlam otomotiv firmalarına tasarım desteği sağlıyormuş. Şu an 32 yaşında olan ve otomobil ile yatıp otomobil ile kalkan Javier Oquendo, arabalara pek bizim baktığımız gibi bakmıyor. Halihazırda olağanüstü tasarıma ve çizgilere sahip olduğunu düşündüğünüz bir otomobile yaptığı dokunuşlar ile size bambaşka bir pencere açmayı kolaylıkla başarabiliyor. "Bir otomobili herkes gibi görmek çok vaktimi alıyor, herkese benim gördüğümü göstermek ise daha çok vaktimi alıyor." diyerek tutkusunu yansıtan tasarımcı kardeşimizin çalışmaları gerçekten oldukça başarılı. Bu konuda bir çok ödüle sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Hali hazırda zaten mükemmel olan bir Bugatti Chiron'a off-road aksesuarlar ekleyerek bize gündüz rüyaları göstermeyi rahatlıkla başarabiliyor. 

Bulletproof Automotive ile yaptığı ortak çalışmalar ise hayata geçirilmiş ve gerçekten caddelerde görebileceğimiz otomobiller haline gelmiş.

Javier Oquendo'nun bazı çalışmalarını burada sizinle paylaşıyoruz. Kendisi hakkında daha fazla bilgi almak ve diğer çalışmalarını incelemek için tıklayın.
[post_ads]