Farklı konsept oteller her zaman dikkat çeker. Buubble Hotel de farklı konseptiyle dikkat çeken bu otellerden. Adından anlaşılacağı gibi şeffaf baloncuk çadırlardan oluşan bu otel tam anlamıyla kamp tutkunlarının ilgisini çekecek cinsten bir otel.

İzlanda’nın başkenti Reykavik’ten yaklaşık 93 km uzaklıkta bir ormanlık bölgede, tam anlamıyla doğanın merkezinde yer alan Buubble Hotel birbirinden bağımsız şeffaf şişirilebilir baloncuk çadırlardan oluşan odalarıyla gerçekten dikkat çeken bir otel. Beş farklı tip odanın bulunduğu Buubble Hotel’de odaların bir kısmı iki yetişkine, kalan kısmı ise iki yetişkin ile bir çocuğa aynı anda konaklama sağlayacak kapasiteye sahip. Her tip odada gürültüsüz havalandırma sistemi ile beraber kışın en soğuk aylarında bile içeriyi sıcak tutan ısıtma sistemi mevcut. Ayrıca otelde umumi tuvaletler ile beraber ortak bir mutfak bulunuyor.

Otelde kaldınız süre boyunca Thingvellir Ulusal Parkını, Geyser kaplıcasını, Gullfoss şelalesini görebilir, termal suyun hayat verdiği İzlanda’nın en eski yüzme havuzu olan Fludir’deki Secret Lagoon’da yüzebilirsiniz.

Gökyüzünü, yıldızları ve kuzey ışıklarını (Aurora Borealis) en ön sıradan sınırsızca izleyebileceğiniz Buubble Hotel’de oda fiyatları 217€’dan başlıyor. Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için tıklayın.
[post_ads]