BMW yaklaşık 20 yıl önce üretimini durduğu BMW 8 Serisini (BMW 8 Series) yeniden üretmeye karar vermişti ve bu kararın gelişmesi olarak 8 serisinin konseptini İtalya’da düzenlenen Concorso d’Eleganza Villa d’Este etkinliğinde tanıttı. BMW 6 serisinin yerini alacak BMW 8 serisinin motoru ve performansı hakkında fazla bilgi sahibi olamasak da tanıtım videosu ve fotoğraflardan anladığımız kadarıyla yeni 8 serisi, aerodinamik ve lüks dizaynı ile gelecekten bir otomobil izlenimi veriyor.

İlk bakışta hacimli bir gövdeye sahip olacağı hemen anlaşılan yeni 8 serisinin uzun bir burunla beraber arka kısmının kısa olması ile sportif bir görüntüye sahip olmasını sağlanmış. 21 inç hafif alaşımlı jantlar, lazer teknolojisinin kullanıldığı ince ve zarif farlar, ayna yerine kameraların kullanıldığı dikiz aynalarla beraber Merino deri döşeme ve karbon fiber iç kısım ise BMW 8 serisinde edinilen diğer ilk izlenimler.

Şimdilik bir konsept olarak tanıtılan BMW 8 serisinin 2018 yılında yollarda yerini alması bekleniyor. Konsept BMW 8 Serisi hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilir video ve görsellere hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[post_ads]