Titan Motorcycles tarafından inşa edilen Titan BMW K100 Xaver hikâyesi olan bir custom motosiklet. 2009 model bir Harley-Davidson Road King‘e sahip bir müşterinin, motosikletinin Avrupa’nın dar sokakları için uygunsuzluğundan ve Alplere tırmanmadaki yetersizliğinden yakınıp 2015 sonbaharında Titan Motorcycles atölyesine gelmesi ve atölyedeki custom BMW’leri görünce içinin kıpır kıpır etmesi ile başlıyor bu hikâye.

Titan Motorcyles ilk olarak müşterisini bir BMW R100 ile test sürüşüne çıkarıyor ama müşteri R100’ın performansından fazla etkilenmiyor. Tabii eldeki kartlar bu kadar değil. Bu sefer bir K100 test ettiriliyor ve işte bingo! K100’ün frenleri ve motoru müşteriyi fazlasıyla etkilemeyi başarıyor.

Tabii bu işin ilk ve kolay olan basamağı. Asıl iş ise üzerinde çalışılacak bir K100 bulmak olmuş Titan Motorcycles için. Uzun bir beklemeden sonra 2016’nın Haziranında sadece 21 bin kilometrede bir K100 LT bulunuyor. Sadece 1986 yılında üretilen ve bu nedenle çok nadir bulunan bir LT model.

Nihayet, müşterinin istekleri doğrultusunda, hummalı bir çalışma sonrası el emeği göz nuru şaheser bir custom ortaya çıkıyor. El yapımı alt kadro, far çerçevesi ve tank ilk göze batanlar. Yeni şoklar, yükseklik ayarı, tam LED ön far ve park lambası, tam dijital Motogadget gösterge, REMUS Sportexhaust egzoz, Continental TKC80 lastikler, dâhili kablo bağlantılı Tomaselli Endurobar ise 30 yıllık motosiklette yapılan başlıca diğer değişiklikler.

Titan BMW K100 Xaver hakkında detaylı bilgi almak ve hikâyesinin tamamını öğrenmek için lütfen buraya tıklayın. Aşağıdaki görsellere de bakmadan geçmeyin!

[post_ads]







[post_ads_2]