Elektrikli bisikletler bu günlerde bolca karşımıza çıkıyor. Türkiye’de yaygınlaşacağı (ucuzlayacağı) günleri iple çekiyorum şahsen.

Bu günkü modelimiz Specialized Men's Turbo Vado 5.0 Elektrikli Bisikletin en çok dikkat çeken tarafı tasarımındaki sadelik. İlk bakışta normal bir bisiklet bile zannedilebilir.

En çok yer kaplayan parça olan batarya alüminyum kadronun altına gizlenmiş durumda. Yani çok gizlenmiş olmasa da en azından estetik bir şekilde tasarlanarak belli oranda gizlenmiş diyebiliriz.

Pedal assist sistemli bisikletin motoru da batarya ile birlikte kadronun altında pedal milinin olduğu bölümde bulunuyor. Kablolar kadro içinden aktarılmış. Böylece kablo görüntüsü kirliliğinin önüne geçilmiş.

Pedal desteği sunan motor ile saatte 45 km. hıza kadar çıkılabiliyor. Motor hızı gibi verileri gidon üzerindeki izleme ekranın görüp ayarlayabiliyorsunuz.

11 dişlili Shimano vites sistemi ile klasik bir bisikletten farksız sürüş modunda, çok daha uzun mesafeleri daha yüksek hızlarda alabilmeniz mümkün.

Disk fren, arka bagaj gibi ayrıntılar da mevcut.

Satış fiyatı 4600$ olan Men's Turbo Vado 5.0 elektrikli bisiklet hakkında ilave bilgi için tıklayınız.

[post_ads]


[post_ads_2]