JIMCO Racing Incorporated, bilmeyenleriniz vardır diye söylüyorum, dünyanın en büyük off-road araç inşa eden firması. JIMCO’nun araçlarını ise sadece bir off-road aracı olarak nitelendirmek basit kalır, hepsi birer şaheser desek daha doğru olur. Firmanın şase departmanının yaklaşık 25 yıldır kazandığı üst üste ödüller ise bu kalitenin göstergesi. JIMCO’nun son şaheseri ise Ford Raptor’dan esinlenerek inşa edilen Class 6100 Spec Trophy Kamyonet (Class 6100 Spec Trophy Truck).



Spec Trophy Trophy Kamyonetin, Turbo 400 transmisyonun hayat verdiği 8 silindirli 850 beygirlik güç sağlayan Ford Spec V8 ve Chevy LS3 olmak üzere iki farklı motor seçeneği mevcut. JIMCO’nun bu off-road canavarının 17 inçlik tekerlerinin üzerine ise 37 inçlik BFG Racing lastikler giydirilmiş. Her türlü arazi şartının üstesinden gelebilmesi için ise kapsamlı bir süspansiyon sistemi ile donatılmış. Bence Class 6100 Spec Trophy Kamyonet bütün bu özellikleri ile Baja 1000 ve Dakar için hazır diyebiliriz. Aşağıdaki görsellere bakınca siz de bana hak vereceksiniz.



JIMCO’nun son canavarı Class 6100 Spec Trophy Kamyonet ve JIMCO’nun diğer araçları ile daha detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.