Hammerhead One bisikletler için bir navigasyon aleti. Klasik bir navigasyon aletinden ayrılan tarafı yönlendirmeleri üzerindeki sıralı ışık düzeni ile yapıyor olması. Bu sayede dikkatinizi yoldan ayırmadan yani sürüş güvenliğinizi tehlikeye atmadan aletin üzerindeki ışık düzenine göz ucuyla bakarak gidiş yönünüzü tayin etmeniz mümkün hale geliyor.

Çekiç kafası şeklinde dizayn edilen Hammerhead’in üzerindeki sıralı ışık sistemi yanıp sönme durumuna ve rengine göre sizi yönlendiriyor. Cep telefonunuza yükleyeceğiniz Hammerhead App. üzerinden gideceğiniz yeri işaretliyorsunuz ve telefonu cebinize koyuyorsunuz. Telefonla eşleşen Hammerhead üzerindeki ışıklarıyla sizi yönlendirerek gideceğiniz yere kadar götürüyor.

Hammerhead App. ayrıca Strava ile senkronize edilerek sürüşleriniz ile eforunuzun ölçülebilir değerlerini görmenize ve sürüş kayıtlarını tutmanıza imkan sağlıyor.

Aletin bataryası tek şarjla 10 saat kadar kullanım imkânı sunuyor. Üzerindeki ışıklar parlak güneş ışığı altında bile net görünebilme özelliğine sahip Hammerhead ayrıca yağmur, kar gibi hava şartlarında da kullanılabiliyor.

100$ fiyatla satılan Hammerhead One ile ilgili ilave bilgi ve sipariş için tıklayınız.

[post_ads]













[post_ads_2]