Dünyanın en lüks tireni Shiki-Shama Treni (Shiki-Shama Train) Japonya’da yolculuğuna başladı. Ferrari, Maserati, Porsche’deki işleri ile ünlü Ken Okuyama tarafından tasarlanan ve Japoncada “dört mevsimin adası” anlamına gelen bu tren, Tokyo’dan başlayarak Doğu Japonya boyunca kuzeye doğru ilerliyor. Shiki-Shama kuzeye doğru ilerken ise, tercihe göre iki günlük veya dört günlük turlarda, şanslı müşteriler Japonya’nın eşsiz güzelliklerine şahit olma imkânına sahip oluyor.

Aynı anda en fazla 34 kişiye hizmet veren bu ultra lüks trende, şanslı 34 kişi için geleneksel Japon tasarımı ile modern dokunuşların birleştiği süit odalarda konaklama sağlanıyor. Diğer taraftan Doğu Japonya Mutfağını sunan bir yemek vagonundan tutun da geniş bir dinlenme salonun bulunduğu bu trende; camekân şeklinde tasarlanmış kabinler, Japonya’nın sahil şeridini, ormanlarını ve diğer doğal güzelliklerini kesintisiz bir şekilde müşterilerine izleme şansı veriyor.

Gelelim işin can alıcı kısmına! Shiki Shama Treninde eşsiz bir yolculuğa çıkmak isterseniz 2200$ ile 10.000$ arasında bir ücret ödemek zorundasınız. Boşuna yazıma “dünyanın en lüks treni” diye başlamadım. Durun bakalım, hemen param var diye sevinmeye de kalkmayın, çünkü Shiki-Shama için 2018 Nisan ayına kadar bütün rezervasyonlar dolmuş durumda. Burada da bitmiyor, Shiki-Shama için o kadar talep var ki 2018 Nisan’dan sonraki rezervasyonlarınız için bir form doldurup çekilişe katılmanız gerekiyor.

Her neyse, dünyada ne çok zengin var deyip kendimi daha fazla depresyona sokmak istemiyorum ve sizi Shiki-Shama Treninin görselleri ile baş başa bırakıyorum. Detaylı bilgi ve rezervasyon için buraya tıklayabilirsiniz.

[post_ads]















[post_ads_2]