Alite Sexy Hotness giyilebilir bir uyku tulumu. En ilginç özelliği yanlardaki fermuarları sayesinde 2 ya da daha fazla uyku tulumunun birbirine bağlanabiliyor olması. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi beraber kamp yaptığınız arkadaşlarınızla böyle yapışık üçüzler gibi görünmeniz mümkün.

Peki, bu birbirine fermuarla bağlanabilme özelliği komik görünmesinden başka ne işimize yarar? Ürünün açıklamasında pek değinilmese de bana göre olabilecek en faydalı tarafı ısı kaybının önlenmesi konusunda olabilir. Araya soğuk hava girmesini engelleyerek ısı kaybı daha aza indirilebilir.

Tulumun bir diğer özelliği de bacak bölmesindeki fermuarlar. Bunları açarak ayaklarınızı ve bacaklarınızı havalandırabiliyorsunuz. Yine yanlardaki fermuarlar ile ellerinizi dışarı çıkarıp tulumdan çıkmadan işlerinizi halledebilirsiniz.

Birbirine bitişik uyuma düşüncesi eril bünyelerde ufak bir hareketlenmeye sebep olmuş olabilir. Tulumun ismini “Sexy Hotness” koyarken de bu duruma atıf yapılmış sanırım. Konunun özeti buydu gençler. Dağılabilirsiniz.

169$ fiyatla satışta olan ürünü sipariş etmek ve ilave bilgi almak için tıklayınız. (satış fiyatında da bir hinlik var gibi)

[post_ads]






[post_ads_2]