Kampçıların en büyük sorunlarından biri şarj olmalı. Bir çok teknolojik outdoor ürün her gün yeni modeliyle piyasaya sürülürken bunları kullanmak için sürekli şarj etmemiz gerektiği gerçeği de bir kenarda durmaya devam ediyor.

San Francisco merkezli girişimcilerin indiegogo üzerinden başlattığı projenin ürünü olan EcoFlow Tech River kampçıların derdine büyük oranda derman olacak cinsten bir güç kaynağı.

500 Watt’a kadar güç sağlayabilen EcoFlow Tech River laptopunuzdan mini buzdolabına, telefonunuzdan drone’a kadar pek çok aleti aynı anda ve defalarca şarj edebiliyor.

Üzerinde AC ve DC prizler, USB şarj portları, 12V araç tip şarj portu bulunan EcoFlow Tech River Mobil Güç Kaynağı ev elektriğinde 6 saatte, araç üzerinde 9 saatte ve güneş enerji paneliyle de 10-15 saatte şarj oluyor. Arazi şartlarında güneş enerji paneliyle gün boyu şarj ettiğiniz EcoFlow Tech River size sabaha kadar eğlenceniz için fazlasıyla yeterli gücü sunuyor.

EcoFlow Tech River Mobil Güç Kaynağı tek şarjla projeksiyonu 10+ saat, drone bataryasını 4-8 defa, GoPro kamerayı 80+ defa, mini buzdolabını 10+ saat, normal bir lambayı 100+ saat, cep telefonunu 30+ defa, laptopu 5-9 defa ve elektrogitarı 20+ saat süreyle çalıştırabiliyor ya da şarj edebiliyor.

Indiegogo’da öngörülen rakamın 10 katından fazlasına ulaşan projenin 2017 yılının Temmuz ayında üretilmesi planlanıyor. 499$ fiyatla ön sipariş vermek ve ilave bilgi almak için tıklayınız.